free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ετοιμοπόλεμος και πάλι ο Παναγιώτης Παντζάκης στον ΑΟ Κωφών

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του και πάλι στον ΑΟ Κωφών, βρίσκεται ο γνωστός και έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Παντζάκης.

Ο Παναγιώτης Παντζάκης είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος αφού ξεπέρασε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού που είχε και το οποίο όπως και η πληθώρα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται σε αγωνιστική δράση στην πορεία της ομάδας του. Ο ίδιος τώρα δηλώνει πανέτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα μετά τα Χριστούγεννα και να την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει στα δύο ματς με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος αλλά και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ώστε να τερματίσει σε υψηλές θέσεις.

Ο επιτυχημένος μάλιστα τεχνικός του ΑΟ Κωφών Μάνος Αργυρόπουλος στις δηλώσεις που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε ότι, η επιστροφή του Παναγιώτη Παντζάκη θα βοηθήσει την ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Παντζάκης με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο και το 2018 να φέρει τα καλύτερα.

Related posts

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ιπποκράτης 2-3

Abola Team 3

Γιάννης Κανατσέλης (ΑΕ Ιλίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (9/4)

Abola Team