free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Κυριαρχήσαμε πλήρως, άξιοι συγχαρητήριων οι παίκτες μου!»

Τον ενθουσιασμό του για τον θρίαμβο επί το  Απόλλωνα Χαλανδρίου εξέφρασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε πλήρως η Κηπούπολη με την τεράστια σε αξία νίκη της επί  του πρωτοπόρου Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-1.

Μία επιτυχία, η οποία ήρθε να αναδείξει σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια την ποιότητα, αλλά και την δύναμη ψυχής των παικτών της νεοφώτιστης ομάδας των δυτικών προαστίων, η οποία βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση της στον όμιλο.

Παράλληλα, απέκτησε τεράστια ψυχολογική ώθηση εν όψει της κρίσιμης συνέχειας κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2017.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Φιλίππου τις δηλώσεις που παραχώρησε, αφού αρχικά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την σπουδαία τους νίκη, η οποία ήρθε με ανατροπή και εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε το έναυσμα για την καθοριστική συνέχεια;

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Πετύχαμε μία τεράστια νίκη, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε απέναντι στν πρωτοπόρο. Παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως και πραγματοποιώντας ολοκληρωτική κα μεστή εμφάνιση, φτάσαμε στην ανατροπή και την πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει τρομερή ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια» ήταν το αριχκό σχόλιο του Δημήτηρ Φιλίππου, για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι είχαμε … προειδοποιήσει με την εξαιρετική μας εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου, άσχετο εάν σηττηθήκαμε μ’ ένα γκολ στα τελυτάια λεπτά. Πλέον αυτό πουπροέχει, είναι να κάνουμε καλές γιορτές και να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει του επόμενου και τρίτου κατά σειρά αγώνα πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας που μας περιμένει κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου».

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Η ομάδα έδειξε ψυχή»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Oι παίκτες μου μόχθησαν!»

Kώστας Παλαιολόγος