free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίφδας Σμυρνής, παρά την ήττα από την Αγία Παρασκευή.

 

 

Μπορεί ο Ολυμπιακός Λιοσίων να ηττήθηκε με 2-0 από την Αγία Παρασκευή στο αποχαιρετιστήριο ματς πρωταθλήματος για το 2017 και να … γκρεμίστηκε από την κορυφή, ωστόσο η συνολική εικόνα και η αύρα που αναδεικνύει την συγκεκριμένη ομάδα με τα μέχρι τώρα «πεπραγμένα» της εντός των αγωνιστικών χώρων, μόνο μεμψιμοιρία δεν προκαλεί.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστικότητά τους:

 «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ στο 80’, ενώ στο 85’ χάσαμε την σπουδαιότερη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε όταν και είχαμε δοκάρι με τον Αθανασόπουλο.

Γεγονός που  ουσιαστικά μας καταδίκασε στην ήττα από ένα σύνολο συμπαγές και υγιέστατο  όπως είναι η Αγία Παρασκευή, η οποία θυμίζει σε πολλά στοιχεία τη δική μας ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τενχικού των«ερυθρόλευκων», για να προσθέσει:

 «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ευελπιστώντας σε ανάλογη συνέχεια. Αυτό, που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι ειλικρινά αισθάνομαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, την διάθεης, αλλά και το πάθος για προσφορά που επιδεικνύουν. Δεν σταματάμε, βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Για το καλύτερο με Αγία Παρασκευή»

Abola Newsroom

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1-0

abola10