free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Δεν έχουμε καθόλου ρέντα!»

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας αναφέρθηκε εκ νέου ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης , έπειτα την ήττα από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης με 1-0.

 

Με πικρή ήττα 1-0 από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης αποχαιρέτησε ο Πανερυθραϊκός τις επίσημες υποχρεώσεις του για το 2017.

Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας οδηγήθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα, ακόμη στροβιλίζει στο μυαλό όλων.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη:

«Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι η τύχη μας εγκατέλειψε. Δεν έχουμε καθόλου ρέντα τον τελευταίο μήνα, με άμεση συνέπεια η ομάδα μας να μην παίρνει στον αγωνισιτκό χώρο τα αποτελέσματα που αξίζει βάσει της συνολικής της εικόνας. Απέναντι στο Γ.Σ. Αργυρούπολης εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε πολλές και σημαντικές κραυγαλέες ευκαιρίες

 Αντί αυτού, όως δεχθήκαμε γκολ στο 90’, το οποίο προήλθε από φάση στην οποία έχει γίνει ολοκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον στόπερ μας Γεωργακόπουλο, το οποίο αγνόησε με προκλητικό τρόπο ο διαιτητής. Γεγονός, πάντως, είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει τρομερό πρόβλημα δυστοκίας και αυτό το στοιχείο μας έχει στερήσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς, που θα μας έδιναν τη δυνατότητα να αισθανθούμε πιο άνετα και να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του αντώνη Τσιμπάκη, για να προσθέσει:

 «Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε δικά μα ςπαιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας, με στόχο να δημιουργήσουμε μία αρκετά δυνατή κι ανταγωνισιτκή ομάδα κάτω από υγιείς βάσεις»

 

 

 

Related posts

«Ξέσπασε» ο Άγιαξ Ταύρου με νίκη εντός έδρας

Abola Team 2

Τρανός: «Πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών

Abola Team