free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «To θέλαμε πάρα πολύ!»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του στον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού Λιοσίων, αναφέρθηκε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αγία Παρασκευή με τον θρίαμβό της επί του πολύ δυνατού Ολυμπιακού Λιοσίων με 2-0. Ένα «τρίποντο», που επέτρεψε στους «μελανόλευκους» να βρεθούν μόνοι τους στην δεύτερη θέση του ομίλου με 30 πόντους, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ήφαιστο Περιστεριου, που έχει 31,

 Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε σοβαρότητα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τους ποδοσφαιριστές του δίνουν τον καλύτερό τους εαυτόκαι να εμφανίσουν απαράμιλλο πάθος για την νίκη.

 Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του αρχηγού Γιώργου Τζίτζη:

 «Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ αποφασισμένοι και παθιασμένοι γι την νίκη. Όπως είχα πει πριν απο μερικές ημέρες περιμέναμε το συγκεκριμένο παιχνίδι πώς και πώς, δεδομένου ότι θέλαμε να αποδείξουμε τί πραγμαιτκά αξίζουμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική κι ανταγωνιστική ομάδα, όπως είανι ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Θεωρώ ότι έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με ρυθμό, στο οποίο δέσποζαν οι πολλές δυνατές μονομαχίες. Εάν έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει, πιστεύω ότι αυτή ήταν η δική μας, αφοιύ δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις, ενώ κερδίσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το πάθος, αλλά και την αγωνισιτκή πειθαρχία, που παρουσιάσαμε. Φάνηκε ζυτό τστους πανηγυρισμούς τόσο στις φάσεις των δύο  τερμάτων που πετύχαμε, όσο μκαι μετά την λήξη του αγώνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού της Αγίας Παρασκευής ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το βλέμμα του στον επερχόμενο νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Χαραυγιακό: 

 

«Η προσοχή μας τώρα έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Χαραυγιακό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα έτοιμοι να διεκδκήσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τη ημιτελική φάση του θεσμού. Η διοργάνωση του Κυπελλου αλλά και η ιδιαιτερότητα των αναμετρήσεώ που κρύβει, από μόνη της προσδίσδει κίνητρο και το γεογνός ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον περυσινό φιναλίστ της διοργάνωσης. Μας βάζει σε εγρήγορση. Αισιοδοξώ ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης   

Related posts

Γαζής: «Σημαντική νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Σπουδαία νίκη με εξαιρετική εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης : «Δείξαμε χαρακτήρα

Kώστας Παλαιολόγος