free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Πεισμώσαμε και βγάλαμε πάθος»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτη Καλαϊτζίδης.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο η Αλσούπολη ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, χάρη στην εκτός έδρας νίκη της επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να διατηρηθεί ακλόνητο στην τρίτη θέση του ομίλου με 24 βαθμούς και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισοδοξία.

Ο τεχνικός καθοδηγητής του συλλόγου Παναγιώτης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο πάθος και την τρομερή διάθεση για την νίκη  που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι., Πεισμώσαμε, βγάλαμε πάθος και με όπλο την ποιότητά μας φτάσαμε σε αυτή τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη, η οποία έρχεται να τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας και να μας κρατήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Ευτυχήσαμε να πετύχουεμ δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, και στην συνέχεια με την κατ΄λαληλη διαχείριση, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός καινα μπει στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Οι παίκτες μου ήθελαν πάρα πολύ την νίκη κι αυτό το απέδειξαν με τον υψηλό δείκτη συγκέντρωσης, που παρουσίασαν στο παιχνίδι. Από εδώ και στο εξής ξεκινάμε με ιδιαίτερη προσοχή τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό, ενόψει Ιανουαρίου, με ξεκάθαρο στόχο να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις, που έχουμε εντοπίσει αδυναμίες». 

 

Related posts

Παρελθόν ο Γαλανόπουλος από τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Δηλώσεις Οντατζή και Βεϊζάι

abola10

ΚΟΛΩΝΟΣ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 0-2

abola10