free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του «διπλού» επί του Θριάμβου Αθηνών στάθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστα Σταμπουλίδης.

 

 

 

Τεράστια βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια, που επιχειρεί για την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία πήρε ο Μικρασιατικός με την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη του επί του Θριάμβου Αθηνών με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ιστορική ομάδα της Καισαριανής να αναζωπυρώσει τις ελπίδες της για την αποφυγή του υποβιβασμού και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον ιδναικότερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις της για το έτος που φεύγει.

Ο τεχνικός ηγέτης του σωματείου Κώστας Σταμπουλίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε,  αναφέρθηκε εκτενώς στην αξία αυτής της επιτυχίας, δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση στην καθοριστική συνέχεια του «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

«Πήραμε μία νίκη πάρα πολύ σημαντική για την επίτευξη του στόχου μας, αφού προερχόμασταν από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη.  Για εμάς στο συγκεκριμένο παιχνίδι διαφορετικό αποτέλεσμα εκτός της κατάκτησης των τριών βαθμών θα μας έφερνε πολύ πίσω. Είχαμε προσεγγίσει πολύ έξυπνα το ματς με ξεκάθαρο στόχο να μην δεχθούμε γκολ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σε πολύ κομβικά χρονικά σημεία στα τέλη των δύο ημιχρόνων με τον Βάιο Ψαραδέλη, με άμεση συνέπεια να πάρουμε το μάξιμουμ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και μάλιστα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που έχιε θέσει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Σταμπουλίδη, για να προσθέσει:

«Ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι, δεοδμένου ότι βρισκόμαστε πολύ πίσω και θα χρειαστεί να επιδείξουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και συνέπεια στην κρίσιμη συνέχεια, ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παραμονή. Αυτές τις δύο εβδομάδες της διακοπής θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δουλέψουμε, ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε διαγνώσει, ώστε να εμφανιστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

 Δυνατό φιλικό με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου έκλεισε ο Μικρασιατικός εκτός έδρας για την προσεχή Πέμπτη (21/12), ενώ για τις 29/12 έχει προγραμματιστεί νέο γερό τεστ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παλληνιακό  

 

 

 

 

Related posts

Τέλος στο αρνητικό σερί η Δόξα Βύρωνος

abola10

Κιούρκος: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1–2

abola10