free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την σπουδαία εκτός έδρα ςνίκη κόντρα στ αΤαταύλα, έπλεξε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας. 

 

 

Γερά στο κυνήγι μιας εκ των προνομιούχων θέσεων του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ μπήκε ο Ιπποκράτης με την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί των Ταταύλων με 1-0.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων κατάφερε να ξεπεράσει την οδυνηρή εντός εδρας ήττα από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και δείχνοντας πολύ καλή εικόνα και τρομερό πάθος να φτάσει στο πολυπόθητο «τρίποντο», γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Ζαμπέτα:

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη, ώστε να διατηρηθούμε κοντά στην κορυφή. Οι απίκτες μου έδειξαν τρομερή ψυχή και πάθος και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, η οποία μας είχε πληγώσει αρκετά και θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυαντό τρόπο. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, ελέγχαμε τον ρυθμό και καταφέραμε έστω και στο τέλος να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ιπποκράτη, για να προσθέσει:

Με τον ερχομό ορισμένων παικτών, που δνε μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω προσωπικών τους θεμάτων, αλλά και την προσθήκη ορισμένων ακόμη σημαντικών ποδοσφαιριστών σε θέσεις, όπου έχουμε εντοπίσει άμεση ανάγκη ενίσχυσης, θεωρώ ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί»

 Σειρά δυνατών φιλικών θα κληθεί να δώσει το προσεχές διάστημα ο Ιπποκράτης, αφού αρχικά για την Πέμπτη (21/12) έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Ανθούπολη, για να ακολουθήσουν τα τεστ με ΑΕ Περιστερίου (27/12) και Αίμο Πετρούπολης (28/12) αντίστοιχα.

 

 . 

Related posts

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ιπποκράτης 2-3

Abola Team 3

ΠΟΨ-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-0

Abola Team 3

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Θρίαμβου Αθηνών-Δάφνης αποδίδει καρπούς

Τάσος Ζαφειρίου