free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Φανταστική εμφάνιση η ΑΕ Μοσχάτου 3-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ η ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ σήμερα (Τετάρτη 20/12) πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση του νίκησε με 3-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας που μάλιστα πριν το ματς είχε δεχθεί μόλις 3 γκολ.

Η ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξε ποιος θα είναι αφεντικό στο παιχνίδι έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο,πέτυχε 2 γκολ και έχασε πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου ήταν πάλι κυρίαρχη με τους ποδοσφαιριστές των Δρακοπουλου και Τσιριγωτη να συνεχίζουν στον ιδιο ρυθμό πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ.

Τα 3 εξαιρετικά σε ομορφιά γκολ πέτυχαν οι Σουφλας,Δρυμουσης και Καραβος με το γκολ του “Πανικα” μας να είναι πραγματικά μια ζωγραφιά….

Η ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017 δείχνοντας κάτι παραπάνω από ικανή να πραγματοποιήσει στην νέα χρονιά που έρχεται το μεγάλο της στόχο…

Τα γκολ: 17′ Σούφλας, 35′ Δρυμούσης, 78′ Κάραβος.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Παπαδόπουλος, Φόνσος, Σκορδίλης(73′ Ψυλλάκης), Σουλάι, Καραπιπέρης, Φιαμέγκος, Μουρελάτος, Σούφλας(72′ Κάραβος), Μπόλης(80′ Βεζύρης), Κάλφας, Δρυμούσης(68′ Μπαχίμα).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Αθανασόπουλος, Κερίμ(66′ Πλέσσας), Τρίχας(70′ Μωϋσίδης), Καραουλάνης, Φέκος, Κυριακίδης(72′ Σκούρτας), Πιπεριάς, Κολοφώτης, Συμεωνίδης, Καραδήμος(72′ Γεωργαντώνης), Θεοδοσίου.

Related posts

ΕΠΣ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΙΚΤΗ ΔΗΛ. ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΠΑΧΑ 30-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Όλα έτοιμα στον Μαύρο Αετό!

Abola Team

Τον Ν. Μαριόλη απέκτησε ο Αετός Κορυδαλλού

Abola Team 2