free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Θα μας ωφελήσει η διακοπή»

 

Λυτρωτική για την ομάδα του είναι η διακοπή του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον τεχνικό της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργο Γκοβερίνο.

 

 

 

 

 

Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης να συνοδεύουν τις προσπάθειες των παικτών της, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τον Φοίνικα Περιστερίου.

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της για το έτος που φεύγει, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων έπιασε στάνταρ αποδοσης πολύ χαμηλότερα από αυτά, που μας είχε συνηθίσει στην διάρκεια του φετινού «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Με άμεση συνέπεια η ήττα να έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

Ο τεχνικός ηγέτης Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην επερχόμενη διακοπή, η οποία έρχεται να λειτουργήσει λυτρωτικά για την ομάδα του:

«Η ομάδα μας απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένη, αφού πολλοί παίκτες που συγκροτούν τον βασικό μας κορμό, έχουν φορτωθεί με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους . Η διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, θα μας ωφελήσει, αφού θα έχουμε όλον τον χρόνο να ανασυνταχθούμε και να διορθώσουμε τα όποια κακώς κείμενα έχουμε παρουσιάσει στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Θα πρέπει να δουλέψουμε με ιδιαίτερη προσήλωση , ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια, ώστε να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Παράλληλα θα είμαστε σε άμεση συνεργασία με την διοίκηση για την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ».

Related posts

Ακάθεκτος ο Ηρακλής Περιστερίου!

abola10

Ιωαννου: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Φέτος ένιωσα σαν να καθόμουν δέκα χρόνια στον πάγκο!»