free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προκρίθηκε στο Κύπελλο ο Ιάλυσος

Την πρόκριση του στη γ’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος κέρδισε με 4-3 τους Ατρόμητους στα Κοσκινού.

Μ’ ένα νεανικό σχήμα η ομάδα του Θανάση Τερζή προηγήθηκε με 4-0,  με τους Ατρόμητους να μειώνουν στο τελικό 4-3. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ξεκίνησε εντυπωσιακά και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Σπάρταλη (έκανε χατ-τρικ), πέτυχε τρία γκολ στο 23’, στο 29’ και 37’. Το 0-4 έκανε ο Βλάχος στο 40’ για να μειώσουν οι Ατρόμητοι με πέναλτι του Τερζίου στο 42’. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος χαλάρωσε στο β’ ημίχρονο με τους Ατρόμητους να πετυχαίνουν δύο ακόμη γκολ με τον Μαγιόγλου στο 57’ και στο 90’ και να μειώνουν στο τελικό 3-4. Οι »τοξοβόλοι» θα παίξουν στην επόμενη φάση με τον Διαγόρα Βατίου.

 

ATΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ (Παναγιώτης Ζούνης): Θαρρενάκης, Καστρινάκης (82’ Τυπάλδος), Φουντουραδάκης (80′ Συμεωνίδης), Τερζίου, Φλάγκος, Κυρίτσης (46′ Κασσανής), Δουκίσης, Μαγιόγλου, Ταρατίτας, Παραστατίδης, Γανωτάκης.

 

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Θανάσης Τερζής): Σπανός, Αρέτογλου, Σταυλάς, Νικήτας, Καραμανώλης, Αζεμάι (77′ Λιαμής), Μαντικός, Σπάρταλης (83′ Μοϊσάκος), Μπεγλεκτσής, Βλάχος (80′ Μάκρας), Δήμας (68′ Ρεκλείτης).

Πηγή: 12sports

Related posts

Έναρξη συνεργασίας με Ιάσονα Γαβαλά

admin

Κράτησε Ουζούνογλου ο ΟΦ Ιεράπετρας μετά τη συμφωνία με Τοπούζη

Abola Team 3

Στον Αιολικό ο Άρης Λαμπράκης

abola10