free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε αναζήτηση τεχνικού ο Διαγόρας

Μετά τις προσθήκες των Σερτζίνιο και Πέεφ (αναμένεται να ανακοινωθεί), ο Διαγόρας στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Στον «γηραιό» έχουν αποφασίσει πως πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμα επιθετικός, ο οποίος θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νίκο Παντέλη αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης και θα έχει την ευχέρεια να προσφέρει το εύκολο γκολ. Πέραν του επιθετικού θα γίνει ακόμα μια κίνηση, ενώ από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας θα αποχωρήσουν 2-3 παίκτες, στους οποίους δεν υπολογίζει ο έμπειρος τεχνικός.

 

Μπαίνει ο Πέεφ

 

Στις προπονήσεις μπαίνει από σήμερα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου Όλιβερ Πέεφ. Ο 30χρονος Σκοπιανός έφτασε στο νησί εχθές το μεσημέρι, όμως δεν πρόλαβε να πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας, κάτι που θα γίνει σήμερα στην πρότελευταια προπόνηση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις (12:30) στο βοηθητικό γήπεδο.

Πέραν του Πέεφ στο πρόγραμμα των προπονήσεων συμμετείχε τις τελευταίες δύο μέρες και ο Σερτζίνιο, ο οποίος όμως σήμερα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Η τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων» πριν από την διακοπή για τις γιορτές θα γίνει αύριο, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου με σκοπό να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Λουτράκι στις 7 Ιανουρίου στο Δημοτικό στάδιο.

 

Πηγή: news12

Related posts

Πανελευσινιακός: «Μας στέρησε ό,τι δικαιούμασταν η διαιτησία»

Γιώργος Ανανίδας

Συνεχίζει ο Γκιάτης στο Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Πέρασε από την Ηλιούπολη ο Ερμής Μελιγούς (0-1)

Abola Team