free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στα προημιτελικά από τα … Περιβόλια ο Ολυμπιακός

 

Με τα τέρματα των Μποτία (57’)  και Ανσαριφάρντ (78’) ο Ολυμπιακός υπέταξε 2-0 τον Πλατανιά στα Χανιά και ουσιστικά σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης απότο πρώτο κιόλας ματς

 

 

 

 

Με το μυαλό στις… διακοπές, ο χαλαρός Ολυμπιακός δεν μπορούσε για μία ώρα ακόμη και να «βγάλει» φάση στα Περιβόλια, αλλά με τον Αλμπέρτο Μποτία να σκοράρει με γυριστό στο 57’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάρκο Μάριν και κεφαλιά του Μπιόρν Ένγκελς  και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να σκοράρει, 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (78′), οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 του Πλατανιά και είναι, ουσιαστικά, ήδη, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεύτερο τέρμα στη σεζόν για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, και αυτό απέναντι στους Χανιώτες, καθώς είχε σκοράρει και στο 5-1 του Φαλήρου, για το πρωτάθλημα. Με εναέριο, γυριστό σουτ, μάλιστα, μετά από κεφαλιά-πάσα του Ένγκελς!

Πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού από τον Τάκη Λεμονή, που χρησιμοποίησε και τον Βούκοβιτς, με τον Σέρβο να αγωνίζεται για πρώτη φορά από τις 25 Οκτωβρίου και το άλλο ματς Κυπέλλου, με τον Αχαρναϊκό.

 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ουές, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (82’ Ζίκο), Ενσικουλού, Κοροβέσης, Γκζέλτσακ (54’ Μπούντνικ), Παπανικολάου (77’ Πατράλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς (84’ Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο (66’ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85’ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

 

 

Related posts

Αναβάλλονται και οι αγώνες κυπέλλου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου!

Ρένος Γιαμπουράς

Σε ουδέτερη έδρα ο τελικός Κυπέλλου

Kώστας Παλαιολόγος

Άρης-Ατρόμητος 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για την πρόκριση στο Περιστέρι (vid)

Abola Newsroom