free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Είμαστε ομάδα για πολύ ψηλότερα!»

Το σύνθημα για ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος έδωσε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

Την παρθενική του … εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παράδεισος Αμαρουσίου επικρατώντας δύσκολα με 2-1 της μαχητικής Αναγέννησης Πετρούπολης.

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να ξεφύγει αισθητά από τα επικίνδυνα … μονοπάτια και να αναρριχηθεί στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 18 πόντους.

Μα το σημαντικότερο απ’ όλα, λειτούργησε λυτρωτικά για ένα σύνολο, το οποίο έχει αποδείξει ότι διαθέτει τις δυνατότητες για πολύ υψηλότερες θέσεις, κάνοντας παράλληλα ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος επυ επικρατεί στο σωματείο, είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Στούλη. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση,:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη! Επιτέλους σπάσαμε το … ρόδι στην έδρα μας παίρνοντας βαθιά βαθμολγική ανάσα. Μία επιτυχία, η οποία δεν συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, ωστόσο, ακόμη κι έτσι, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κατακτήθηκε, δεδομένου ότι ειδικά στην έδρα μας έχουμε σταματήσει πάρα πολλούς βαθμούς. Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης με τη  λήξη του πρώτουμέρους από στημένη φάση, βρήκαμε τον τρόπο να ανακτήσουμ το προβάδισμά μας και να φτάοουμε στην νίκη που τόος πολύ είχαμε ανάγκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου, για να συμπληρώσει:

 «Εκτιμώ ότι δεν είμαστε ομάδα για να κινδυνεύουμε. Οι δυνατότητές μας είναι για πολύ ψηλότερα. Θα ξεκουραστούμε το διάστημα των εορτών και στη συνέχεια θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Ανθούπολη. Ένα ματς, όπου θα κυνηγήσουμε την νίκη, η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε με διαφορετικό μάτι τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

 

Related posts

Τέλος ο Τερλελής από τον Άγιο Δημήτριο!

Kώστας Παλαιολόγος

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Kώστας Παλαιολόγος

Μουχαμέτη Έντη (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Δεν ήταν καλή μέρα για μας”

abola10