free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να μείνουμε στα ίδια επίπεδα απόδοσης»

Θέλει ανάλογη συνέχεια από την ομάδα του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο τεχνικός του πρωτοπόρου ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΑΟ Ιλίου τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το έτος που φεύγει επικρατώντας εκτός έδρας του Καλαμακίου με 2-1

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων να παραμείνει ακάθεκτο στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την άνοδο,

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Τζώτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αναγκη οι παίκτες του να διατηρήσουν τν ίδιο υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος:

 «Ολοκληρώσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας για το 2017. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να εδραιωθούμε στην κορυφή και παράλληλα να πατήσουμε ακόμη πιο γερά στα πόδια μας. Θα πρέπει να μείνουμε στα ίδια επίπεδα αποδοσης και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να ελπίζουμε βάσιμα για την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει».

 

Τρία γερά τεστ

Σειρά δυνατών φιλικών θα κληθεί να δώσει ο ΑΟ Ιλίου το διάστημα που διανύουμε. Αρχής γενομένης από σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Νέα Ιωνία (6:30μ.μ.), ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (22/12) θα κοντραριστεί με τον Ακράτητο.

Ο κύκλος των δυνατών τεστ θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου απέναντι στα Πετράλωνα.

Related posts

Από σκληρό μέταλλο η Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

Κουτσουδάκης: «Πετύχαμε σημαντική νίκη, σεβασμός στη Νίκη Αλίμου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΑΣ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 1-2 Τα στιγμιότυπα

admin