free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φουλάρει» στις μεταγραφές ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Δυνατά για την απόκτηση χαφ κι ενός κλασικού φορ κινείται ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΣ Γαλάτσι αναφορικά με την επερχόμενη ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων σε άμεση συνεργασία με τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ζαμπούρα κινούνται πολύ δυναμικά για τη απόκτηση ενός κλασικού φορ, αλλά κι ενός κεντρικού χαφ, ώστε να καλύψουν τα κενά, που έχουν διαγνωστεί κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά ακι στον τομέα του σκοραρίσματος. Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τους παράγοντες του ΠΑΣ Γαλάτσι, μέσα στις προσεχείς ημέρες να προχωρούν στην επίτευξη συμφωνίας με τους δύο παίκτες που φέρονται να τους έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Ζαμπούρας: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Με εντός έδρας ήττα 1-0 από τον φορμαρισμένο Ατρόμητο Χαλανδρίου, η οποία μάλιστα ήρθε στο 90ό λεπτό με τέρμα του  Γιώργου Λαγού ολοκληρωσε ο ΠΑΣ Γαλάτσι τις επίσημες υποχρεώσεις του για το 2017.

Η εν γένει εικόνα της ομάδας, ωστόσο, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Θανάση Ζαμπούρα, ο οποίς δήλωσε τα εξής:

«Μπορεί να ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας για το έτος που φεύγει με δύο ήττες τις υποχρεώσεις μας κόντρα σε Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Ατρόμητο Χαλανδρίου, ωστόσο ιιαιίτερα η αποδοσή μα στο τελευταίο μας παιχνίδι ήταν άκρως ικανοποιητική. Κρατάμε την καλή εμφάνιση. Φανήκαμε αρκετά αντγωνιστικοί απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου και τελικά ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες, δεχόμενοι ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης. Θ αήθελα μέσω τη στήλης σας να εκφράσω τις θεμές μου ευχές και χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο».

Related posts

Μαντζούνης: «Μιλούν τα επιτεύγματα των παικτών!»

Σπυράκης: «Υπάρχει τρομερή διάθεση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Σταθόπουλο στο «τιμόνι» ο Γκυζιακός!