free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Απίστευτη παρακαταθήκη για το μέλλον!»

Αποθεωτικά σχόλια για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές με αφορμή την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

 

 

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση της ΕΠΣΑ και μάλιστα για δεύτερη διαδοχική σεζόν «τσέκαρε» ο Άρης Πετρούπολης επικρατώντας δύσκολα με 1-0 στην έδρα της μαχητικής Ηλιούπολης.

Η επιτυχία των «βυσσινί» μάλιστα αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε, με πολλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους, προς τέρψη του τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ.

Ο έμπειρος κόοουτς, ο οποίος έχει οδηγήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον Άρη Πετρούπολης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, στις δηλώσεις που παραχώρησε, είχε μόνο κολακευτικά σχόλια να πει για τους παίκτες του: «Πήραμε μία πολύ σημαντική πρόκριση, που μας φέρνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στους «τέσσερις» του θεσμού. Με τη  διαφορά όμως ότι φέτος επιθυμούμε να συνεχιστεί αυτή η πορεία και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Θα ήθελα να δώσω ολόψυχα συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν, εκ των οποίων οι συντριπτικά περισσότεροι ήταν νεαροί, που προέρχονται απο τις υποδομές μας και δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Άρη Πετρούπολης, για να προσθέσει:

 «Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει απίστευτη παρακαταθήκη για το μέλλον, αφού όλα τα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής, αγωνίστηκαν ως οι πλέον έμπειροι, αναδεικνύοντας τρομερά χαρίσματα και ηγετικά χαρακτηριστικά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Παράλληλα, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της Ηλιούπολης για την εξαιρετική της φιλοξενία, αλλά και να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο ευτυχισμένες γιορτές και καλά Χριστούγεννα».

 

 

 

Related posts

Ξέσπασε ο Πανερυθραϊκός!

abola10

Ζουμπουνέλης (Φωστήρας Ηλιούπολης):”Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια” (vid)

abola10

Φωστήρας πέντε αστέρων

Γιάννης Μελίτας