free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον ΠΑΟ Ρουφ-Επίσκεψη της Ακαδημίας του συλλόγου στο πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 

Για μια ακόμα φορά για πολλοστή φορά για την ακρίβεια ο δημοφιλής και ιστορικός ΠΑΟ Ρουφ έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του.

Στην προκειμένη περίπτωση οι Ακαδημίες του Ρουφ ταυτισμένες με το κλίμα των άγιων ημρρών των Χριστουγέννων πρόσφεραν χαμόγελο και χαρά σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη πολύ περισσότερο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα: Αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του ιστορικού συλλόγου επισκέφτηκε το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και πρόσφερε διάφορα τρόφιμα, φΆρμακα και αλλα πρΆγματα στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΑΟ Ρουφ. Οι άνθρωποι της Αούστρια ευχήθηκαν σε αυτα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί να έχουν χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη. Επίσης οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ αλλά και του Ιδρύματος είπαν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονεις και στα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου που πραγματικα στήριξαν αυτη την κίνηση και μάζεψαν πάρα πολλά τρόφιμα και άλλα είδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νηπιοτροφείο φιλοξενεί παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο ενδοοικογενειακό τους περιβάλλον και τα οποία στερούνται την απαραίτητη φροντίδα και προστασία.

Επικεφαλής αυτής της πρωτοβουλίας φυσικά ήταν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κρητικός, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης, από το προπονητικό τιμ ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Γιάννης Ντάκουρης και ο Βασίλης Παππάς.

Η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ρουφ που πραγματοποίησε αυτη την επίσκεψη τραγούδησε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-2: Τα στιγμιότυπα

abola10

Έλειψε το γκολ στο ντέρμπι

abola10

Η Αγ. Παρασκευή 1-0 εκτός τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3