free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού η γιορτή του Άρη Βούλας-Τιμώμενο πρόσωπο ο Βασίλης Τσιάρτας ενώ βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας στη κατάμεστη Δημοτική αίθουσα ΙΩΝΙΑ.,παρουσία περίπου 500 ατόμων .

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Βραβεύτηκαν προσωπικότητες του αθλητισμού, αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την αθλητική περίοδο 2016-2017, μαθητές των δημοτικών σχολείων που έλαβαν μέρος στα τουρνουά, καθώς και αθλητές και αθλητριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι ή ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

Ιδιαιτερη μνεία στον τιμωμενο από το σύλλογο μας διεθνή ποδοσφαιριστη Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος με την παρουσία του και το λόγο του , έδωσε την ακριβή διάσταση του αθλητικού και αγωνιστικού πνεύματος.

 

 Ευχαριστούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη ,τον τον δήμαρχο κ. Γ. Κωσταντέλλο, τους εκπροσώπους της πολιτικής και δημοτικής αρχής για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους επίσημος καλεσμένους, τους αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, τα μέλη του συλλόγου, τους γονείς, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους ,καθώς και σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Related posts

Σε διάθεση τα Διαρκείας στον Αστέρα Βάρης

admin

Συνεχίζουν Γιαννόπουλος και Προβίδας στον Άρη Βούλας

Abola Team

«Χ»ωρίς ουσία Παλλαυρεωτικός και Νικολακάκης, έμειναν στο 0-0

Abola Newsroom