free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Να διαχειριστούμε σωστά το προβάδισμά μας »

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του πρωτοπόρου Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής με  την άνετη επικράτησή του κόντρα στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των ανατολικών προστίων να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις του για το 2017 που μας αποχαιρτά, αλλά παράλληλα να διατηρηθεί ακλόνητος στο ρετιρέ.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του συλλόγου Παναγιώτης Πρασσάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και την νέα χρονιά, ώστε να διαχειριστούν κατάλληλα το βαθμολογικό τους προβάδισμα:

«Παραμείναμε στην κορυφή χάρη στη νίκη μας επί του Δάσους Χαίδαρίου ολοκληρώνοντας θετικά τις επίσημες υποχρεώσεις μας για τη χρονιά που φεύγει, Την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα ηρεμήσει λίγο το μυαλό μας και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι. Ατο ζητούμενο, είναι να διαχειριστούεμ κατάλληλα το προβάδισμά μας. Θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλον τον ποδοσφαιριόκοσμο, τους παράγοντες, τους διαιτητές, χρόνια πολλάμε υγεία»

 

Related posts

Μανωλάς: «Η ομάδα δείχνει ποιότητα και χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Επένδυση με Τουβάκη και Μπαμπίκη ο Αστέρας Χαιδαρίου

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 1/4

Abola Newsroom