free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Να αναλύσουμε τί έφταιξε»

«Καμπανάκι» έκρουσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος με αφορμή την ήττα από την Κηπούπολη.

 

 

 

Με ήττα 3-1 από την Κηπούπολη εκτός έδρας ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο Απόλλων Χαλανδρίου.

Οι πρωτοπόροι του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση, ιδιαίτερα στο β’ μέρος, με άμεση συνέπεια η ήττα να έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

Ένα αποτέλεσμα, πάντως το οποίο δεν είχε ιδιαίτερες επιπτώσεις για τους «κυανόλευκους», αφού ο Άγιαξ Ταύρου, που τον ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της μαχητικής Ελευθερούπολης.

Ο τεχνικός ηγέτης Χρήστος Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έκρουσε το καμπανάκι, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, δίνοντας παράλληλα, το σύνθημα για μία επιτυχημένη πορεία με την έλευση του νέου χρόνου:

«Ολοκληρώσαμε με ήττα τις υποχρεώσεις μας για το έτος που φεύγει απέναντι στην Κηπούπολη. . Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, διάστημα στο οποίο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως στην επανάληψη δεν δείξαμε καθόλου καλό πρόσωπο κι εκτιμω΄ότι δίκαια χάσαμε . Το διάστημα της διακοπής θα πρέπει να αναλύσουμε τί έφταιξε, ώστε να μην επαναληφθεί στην συνέχεια και παράλληλα να βελτιωθούμε σε καίριους τομείς, ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί στην καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Απόλλωνα Χαλανδρίου, για να προσθέσει, ερωτηθείς για το εάν η ομάδα του θα κινηθεί για ενδεχόμενη μεταγραιφκή ενίσχυση της εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου:

«Δεν πρόκειται να κινηθούμε για μεταγραφές. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θα εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε στο ίδιο μότο αναδεικνύοντας παιδιά από τις υποδομές μας. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχηθώ ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο».

Φιλικό με τον Χολαργό θα δώσει ο Απόλλων Χαλανδρίου την επόμενη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Related posts

Eπέστρεψε ο Κένταυρος Βριλησσίων!

abola10

Χαραλαμπίδης: «Προετοιμαζόμαστε το ίδιο για κάθε παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Υποχρεωμένοι να βρούμε πάλι τα πατήματά μας!»

Kώστας Παλαιολόγος