free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δείπνο ενότητας στον Ολυμπιακό Λιοσίων!

Δείπνο ενότητας με φόντο τις επιτυχίες παρέθεσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

 

 

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Η διοίκηση του σωματείου προέβη σε μία πολύ όμορφη, όσο και σημειολογική κίνηση, αφού παρέθεσε δείπνο στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές σε μία προσπάθεια να τους επιβραβεύσει για την καταπληκτική πορεία που έχουν διαγράψει σε αυτό το πρώτο μισό της φετινής περιόδου. Όπως φυσικά  ήρθε να αναδείξει το τέλειο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και αποτελεί την βαση πάνω στην οποία έχει δομηθεί η εκπληκτική φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Λεωνίδας Σμυρνής έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Το κλίμα στην ομάδα μα είναι ιδανικό και αυτό φροντίζουν να το αναδεικνύουν πρωτοβουλίες, όπως αυτή της διοίκησης που μας παρέθεσε δείπνο. Οι εξαιρετικές σχέσεις όλων έχουν διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία μας και ειλικρινά αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι νιώθω μέλος αυτή της ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Τώρα θα ξεκουραστούμε μερικές ημέρες με την ευκαιρία των Άγιων ημερών των Χριστουγένων, θα καθαρίσει το μυαλό μας και θα αφοσιωθούμε στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να εκφράσω ολόψυχες ευχές σ’ όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο και ιδιαίτερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας και όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό».

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή συγκαταλέγεται η αποθεραπεία των Γιώργου Αθανασιάδη και Νίκου Παπαδόπουλο, οι οποίοι σιγά – σιγά εντάσσονται στο πρόγραμμα της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ήφαιστος-ΑΟ Χαϊδαρίου 1-1

Τάσος Ζαφειρίου

Έβαλε Γιώργο Παπαευθυμίου στην «μηχανή» του ο Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team