free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έκλεισε» Μπάλλα για τα μετόπισθεν ο Άγιαξ Ταύρου

Την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού από τη Διάνα Ηλιούπολης ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα του Ταύρου.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Κώστα Μπάλλα πραγματοποίησε ο Άγιαξ Ταύρου.

 Η διοίκηση του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου, που πραγματοποιεί πρωταγωνιστική πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην απόκτηση το 27χρονου κεντρικού αμυντικού από την Διάνα Ηλιούπολης, ο οποίος έχει να  επιδείξει παραστάσεις πρωταθλητισμού σητν καριέρα του, ενώ έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Πειραιά το 2013 φορώντας την φανέλα του Μοσχάτου.

Με την προσθήκη του Μπάλλα ο Άγιαξ Ταύρου ενισχύεται σημαντικά στα μετόπισθεν και σίγουρα ο εν λόγω παίκτης ενδέχεται να αποτελέσει πολύ σημαντικό γρανάζι για τον προπονητή Σήφη Βενάκη.

 «Φουλάρει» για σέντερ φορ

 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ιθυνόντων του συλλόγου δεν στσαματούν εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στις προθέσεις των ανθρώπων του Άγιαξ Ταύρου είναι η απόκτηση παικτών, που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να διαδαματίσουν ηγετικό ρόλο κια να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα, στην προσπάθεια, που καταβάλλει για επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος περνάει η απόκτηση ενός κλασικού φορ, που θα ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες και η γενικότερη αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει την φιλόδοξη ομάδα του Ταύρου εντός των ημερών να προχωρά και σε νέες ανακοινώσεις.

 

Related posts

Ενίσχυση με Παπαδάκη για τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Kώστας Παλαιολόγος

Η Κηπούπολη 3-0 την Αρμενική

Abola Team 3

Η Νέα Σμύρνη 3-1 τον ΓΣ Καισαριανής

Abola Team