free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Άγιαξ Ταύρου για τις ακαδημίες κυρίως του συλλόγου

Το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.

Ο λόγος για τα πιτσιρίκια-τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του δημοφιλούς Άγιαξ Ταύρου που παρέστησαν και το διασκέδασαν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-γιορτή του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του, το βράδυ της Παρασκευής 22/12 αμέσως μετά την λήξη των προπονήσεων.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Αντώνης Τσάτσος, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Παυλόπουλος και ο τεχνικός της πρώτης ομάδας Σήφης Βενάκης. Αυτό που αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά είναι ότι στον σύλλογο υπάρχει ενότητα σε όλα τα επίπεδα. Παρέστησαν και όλοι οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας οι οποίοι όπως και ο Σήφης Βενάκης τόνισαν ότι παρακολουθούν στενά την πορεία όλων των ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής και γενικά των ακαδημιών του συλλόγου. Πριν και μετά τη λήξη της εκδήλωσης τα παιδιά από τις ακαδημίες του Άγιαξ Ταύρου ξεχύθηκαν στο γήπεδο και έπαιξαν διπλάκια. Το παρών έδωσαν και πολλοί γονείς όπως και ο γνωστός ποδοσφαιριστής των Αγ. Αναργύρων Νταουτάι.

Η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δεξίωση με πολλά εδέσματα, αναψυκτικά και χυμούς σε όλους τους παριστάμενους ενώ, παρουσιάστηκε και το ημερολόγιο του συλλόγου του 2018 το οποίο πραγματικά είναι εντυπωσιακό.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ διακρίνονται οι Σήφης Βενάκης και Γιώργος Παυλόπουλος οι οποίοι απευθύνουν τα Χρόνια Πολλά σε όλους τους παριστάμενους που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ιωάννου: «Θα στηριχθούμε στα ταλέντα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Μακρής: Απαιτείται συγκέντρωση και σοβαρότητα

Abola Team