free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του με την έναρξη του 2018 έδωσε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

Ένα μέρος των τεράστιν φετινών της δυναοτήτων πιστοποίησε η Αγία Παρασκευή με την σπουδαία της πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ σε βάρος του Χαραυγιακού.

Μία πρόκριση, η οποία μπορεί να κατακτήθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον φιναλίστ της περυισνής διοργάνωσης. Πλην όμως το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου φανέρωσε πτυχές της εκπληκτικής της πορείας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο αρχηγός της «Σάντα» Γιώργος Τζίτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του με την έλευση του 2018:

«Τελειώσαμε ιδανικά την χρονιά με τον θρίαμβο στοι πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού Λιοσίων και την σπουδαία μας πρόκριση απέναντι στον Χαραυγιακό. Είχαμε σδουλέψει εμπειστατωμένα για τα δύο αυτά παιχνίδια και φανήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με άμεση συνέπεια να φτάσουμε στα δύοα υτά σπουδαία αποτελέσματα που μας κρατούν μέσα σ’ όλους τους στόχους» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου μέσου της Αγίας Παρασκευής για να προσθέσει ερωτηθείς τόσο για το αποτέλεσμα της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τον ισχυρό Άρη Πετρούπολης, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

 «Την περίοδο των εορτών θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει των πολύ κρίσιμων εκτός έδρας αγώνων που μας περιμένουν με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων κόντρα σε Αγίους Αναργύρους για το πρωτάθλημα και με Άρη Πετρούπολης στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Εδώ που έχουμε βρεθεί, θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

 

 

Related posts

Αντίστροφη μέτρηση από την Κηφισιά!

abola10

Σιλεβίστας:«Επηρεαστήκαμε από τον αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Βαρύτατος ο πέλεκυς για τον Άρη Πετρούπολης!

abola10