free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Να μείνουμε σε εγρήγορση!»

Σε υψηλούς ρυθμούς επιθυμεί ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του.

 

 

Με … σπασμένα τα φρένα συνεχίζουν στα Βριλήσσια τις δραστηριότητές  τους. Στην ομάδα των βορείων προαστίων δεν … κατακαβαίνουν ούτε από γιορτές Χριστουγέννων ούτε και φυσικά σε καμάι περίπτωση θέλουν να χαλαρώσουν. Κι αυτό γιατί, άπαντες στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει φέρει στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ., με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λαύρας Αργυρούπολης επιθυμούν να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικού ρυθμού.

 Άκρως ενδεικτικές των προθέσεών του, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος τη δεδομένη χρονική περίοδο. Είχαμε βρει τη φόρμα μας, είχαμε αποκτήσει εξαιρετική συνοχλή και αυτά τα στοιχεία μας είχαν βοηθήσει να φτάνουμε σε νίκες. Το τελευταίο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κόντρα στην Λαύρα Αργυρούπολης μας απογείωσε ψυχολογικά και σίγουρα αυτό που επιδιώκουμε, είναι να παραμείνουμε σε καθεστώς εγρήγορσης. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, για τον οποίο δίνουμε συνεχόμενα φιλικά, ώστε παράλληλα να κάνουμε και διάφορες δοκιμές διατηρώντας παράλληλα την αγωνιστικότητά μας σε υψηλά επίπεδα απόδοσης»

 Ισόπαλα 1-1 του Νεοπεντελικού αναδείχθηκαν τα Βροιλήσσια σε φιλικό παιχνίδι, ενώ για τις 27 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Κ-17 του Απόλλωνα Σμύρνης και στις 29 Δεκεμβρίου νέο τεστ κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μανούσος: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Άμιλλα»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκος Δημόπουλος: Ο Εθνικός Αστέρας γυρίζει σελίδα

Τάσος Ζαφειρίου