free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φουλάρει για τους επόμενους μετά τον Πέεφ ο Διαγόρας-Πλήγμα με Γιόνδη!

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν οι άνθρωποι του Διαγόρα, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Ο «γηραιός» έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Σερτζίνιο και Όλιβερ Πέεφ και φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις που θα ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.
Ήδη η διοίκηση, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παντέλη, εξετάζει με μεγάλη προσοχή την αγορά για να εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Όπως όλα δείχνουν, ο Διαγόρας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικούς, αφού σε αυτές τις θέσεις έχει εντοπίσει κενά ο έμπειρος τεχνικός.
Μπορεί ο σύλλογος της πόλης μας να έχει αποκτήσει τους Σερτζίνιο και Πέεφ που αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο, ο Νίκος Παντέλης θέλει έναν «καθαρό» σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει τους Γιόνδη και Παναγιωτίδη.
Όσον αφορά στον αμυντικό, το ιδανικό για τον «γηραιό» θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα της οπισθοφυλακής, κάτι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο που η αγορά είναι περιορισμένη.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ήδη οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα απολαμβάνουν το πολυήμερο ρεπό τους, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Τις υπηρεσίες του Αντώνη Γιόνδη θα στερηθεί για τουλάχιστον ένα μήνα ο Διαγόρας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός των «κυανέρυθρων» αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και τις τελευταίες εβδομάδες απουσίασε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Ο παίκτης πέρασε από εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο έμπειρος φορ θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα. Πλέον μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ο Διαγόρας «ξεσκονίζει» την αγορά με σκοπό να βρει έναν έμπειρο επιθετικό, που θα έχει άριστη επαφή με τα δίχτυα.

 

Related posts

Συνολικά 23 γκολ, 9 διαφορετικοί σκόρερ στον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Κάλεσμα της Προοδευτικής στην παρουσίαση της ομάδας

Abola Newsroom

Χαραυγιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Διονύση Τζανέτου!

Γιώργος Ανανίδας