free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με την σφραγίδα του σπουδαίου γκολκίπερ Διονύση Χιώτη το Κρυονέρι ξεκίνησε την λειτουργία της σχολής τερματοφυλάκων

Ένα τεράστιο βήμα προς το μέλλον έκανε η διοίκηση του δημοφιλούς Κρυονερίου που ανακοίνωση την έναρξη της σχολής τερματοφυλάκων.

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας στο κομμάτι πάντα που έχει να κάνει με τους τερματοφύλακες που αποτελούν το Α και το Ω για κάθε ομάδα είναι ο σπουδαίος διεθνής γκολκίπερ Διονύσης Χιώτης.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: O A.O Κρυονερίου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας σχολής τερματοφυλάκων στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας σε συνεργασία με την Dionysis Chiotis Goalkeeper Academy. H ακαδημία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22/11/2017 υπό τη διεύθυνση και τις οδηγίες του κυρίου Διονύση Χιώτη ( Dionisis Chiotis )και θα δέχεται αθλητές γεννημένους από το 2009 έως το 2001. (Για άτομα γεννημένα από το 2001 και κάτω θα γίνει ειδικό group). Σκοπός της ακαδημίας είναι να προσφέρει εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές εκγύμνασης στους εκκολαπτόμενους ‘’άσσους’’ και την μέγιστη βελτίωση στους μεγαλύτερους τερματοφύλακες. Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του Διονύση Χιώτη (ΕΘΝΙΚΗ,ΑΕΚ,ΑΠΟΕΛ,ΑΠΟΛΛΩΝ) αλλά και οι εξειδικευμένες γνώσεις του, αποτελούν εγγύηση ώστε να μπουν οι βάσεις που απαιτούνται για να ανταπεξέλθουν οι αθλητές στις ανάγκες της ιδιαίτερης και απαιτητικής θέσης του τερματοφύλακα. Η λειτουργία της ακαδημίας είναι ανεξάρτητη από τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο Κρυονερίου συνεπώς δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τους αθλητές. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6945390275 ή 6942063779.

 

Related posts

Ιάσων-Αγ. Ελεούσα 2-4

Abola Team 3

Ο Γιάννης Τζέλης “Στις Γειτονιές της Αθήνας”

abola10

Εύκολο πέρασμα Αττάλου από το Χολαργό

abola10