free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι γκολτζήδες στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Διακοπή στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής όπως και σε όλους τους ομίλους λόγω εορτών με τις πέντε ομάδες της Θράκης να ετοιμάζονται για την επόμενη εντέκατη αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γυρου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 10 τέρματα ο άλλοτε σκόρερ Πανσερραικού και Δόξα Δράμας Δημήτρης Γαϊδαρτζής που ανήκει στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου και σκότωσε στο τέλος τον Άρη Αβάτου, ενώ ακολουθεί με έξι ο πρωην των ακαδημιών της Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Βαλαβανόπουλος, που πλέον φοράει τη φανέλα της Καβάλας.

Από τις ομάδες της Θράκης πρώτοι με 3 τέρματα είναι οι Εμρέ της ΑΕΔ, ο Σαρηγιαννίδης του Άρη Αβάτου που έδωσε βαθμούς νίκης στους κιτρινόμαυρους, ο Γιαννιώτης πρωην επιθετικός του ΠΑΣ Δημήτρης Σιχλιμοίρης και ο γνωστός κανονιέρης Χρήστος Βάσκος που πέρυσι είχε 10 γκολ με την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών. Από δυο τέρματα τέρμα έχουν άλλοι 6 ποδοσφαιριστές ομάδων της Θράκης.

Παρακάτω οι πρώτοι σκόρερς του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής:

10 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

6 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

5 τέρματα: Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

4 τέρματα: Γκόγκας (Μέγας  Αλέξανδρος Καρπερής), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Μπερούκας Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα), Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου)

3 τέρματα: Βάσκος, Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσυνητών), Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως)

2 τέρματα: Ιωαννίδης, Μόσχος (Δόξα Προσκυνητών), Χαλίλ Ιμπράμ, Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης), Χατζήπαππα (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Αβογιάν (ΑΕ Διδυμοτείχου), Δουμάνης, Δούμπλατζης, Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού), Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου)

Πηγή: thrakisports

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 11/2) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Μαρκό: Διπλή ενίσχυση, ανακοινώθηκαν οι Αντουέλ Σένε και Άγγελος Νταής

Γιώργος Ανανίδας

Κυπελλούχος Αχαΐας ο Διαγόρας Βραχνέικων!

Abola Team 2