free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έκλεισε» ο Κορακάκης στην Καλλιθέα

Οι επαφές και συζητήσεις των τελευταίων ημερών του Έλληνα τεχνικού με την αθηναϊκή ομάδα του “‘Ελ Πάσο” έφεραν αποτέλεσμα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Γιώργο Κορακάκη, καθώς οι «κυανόλευκοι» άκουσαν το «ναι» του πρώην προπονητή του Ατρόμητου.

Ουσιαστικά ο νεαρός τεχνικός ήταν ο διακαής πόθος του κ. Αβραντίνη, με συνέπεια όλα τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονταν, να παίζουν σε περίπτωση μόνο, που δεν γινόταν «πάντρεμα» των δύο πλευρών.

Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του Γιώργου Κορακάκη, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα και χωρίς χρονοτριβή, να ξεκινήσει η ενίσχυση της ομάδας στο μέτρο του δυνατού…

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Κορακάκης μπορεί να βρέθηκε στο πάγκο του Ατρόμητου για περίπου πέντε μήνες, ωστόσο σε αυτόν πιστώνεται η πολύ καλή δουλειά που έγινε στην Κ20 και το γεγονός ότι τόσο ο Κατράνης, όσο και ο Λημνιός πήραν άμεσα μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, χάρις στην εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο νεαρός προπονητής.

Related posts

Χωρίς… προπονητή στον τελικό ο Πανελευσινιακός!

Abola Team 3

Καββαδίας: Δύσκολος όμιλος, με εξαιρετικές ομάδες

Abola Team

Με το “δεξί” η ΑΕΚ FUTSAL στο 2ο Πρωτάθλημα FUTSAL Γυναικών κέρδισε το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ

Τάσος Ζαφειρίου