free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μωϋσίδης στον Εδεσσαϊκό

Σημαντική ενίσχυση για τους «πράσινους» που ανακοίνωσαν τον 27χρονο αμυντικό. Ο Σεραφείμ Μωϋσίδης έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Εδεσσαϊκός τον ανακοίνωσε επίσημα και παρουσίασε το βιογραφικό του νέου του αποκτήματος.

Αναλυτικά:
«Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεραφείμ Μωϋσίδη.Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του κ.Κερμανίδη στην Θεσσαλονίκη. Το ταλέντο του και οι ικανότητες ξεχώρισαν αμέσως και σε ηλικία μόλις 13 χρονών ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία όπου και έκατσε για μια πενταετία αγωνιζόμενος με τις μικρές ομάδες της Brescia.
Στα 18 του χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα σε ομάδες όπως η Καβάλα(Α), ο Βύζαντας Μεγάρων(Β), η Αναγέννηση Επανομής(Β). Ακολουθούν ο Απόλλων Καλαμαριάς (Β) και ο Παναιγιάλειος (Β) όπου και στις δύο ομάδες διατέλεσε αρχηγός. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 130 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής,90 στην Football league2 και έχει 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας:
«Είχαμε κάνει μια συζήτηση και το καλοκαίρι με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού αλλά τότε για προσωπικούς λόγους δεν είχε προχωρήσει η συνεργασία. Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και χαίρομαι πολύ για αυτό. Στόχος μας είναι να πάει ο Εδεσσαϊκός όσο το δυνατό ψηλότερα και μέσα από σκληρή δουλειά και διάρκεια να βρεθεί εκεί που ανήκει».

Related posts

Αποχώρηση Καρβουνιάρη στην Αχαϊκή και οι πρώτοι σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 2

Κάλεσμα στον κόσμο από την διοίκηση του Ιωνικού

Abola Team 3

Η ξεκούραση “έβγαλε” αγωνιστικά προβλήματα στον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2