free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Να κρατήσουμε τον ρυθμό μας»

To στίγμα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας έδωσε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

Ως ευκαιρία να βελτιωθούν τα όποια κακώς κείμενα έχει παρουσιάει η Δάφνη Πλααιού Φαλήρου στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχιε δώσει στοξην ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γκοβερίνος την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει οδηγήσει την φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων σε μία πρωταγωνιστική πορεία στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη για διόρθωση των ατελειών που έχει εμφανίσει η ομάδα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που την περιμένε με την Ανατολή του 2018:

«Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε παρουσιάσει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχουμε δώσει.

Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να κρατήσουμε τον ρυθμό μας σε υψηλά επίπεδα. Να  βελτιωθούν οι παίκτες μου σε ατομικό επίπεδο και μέα από την σωστή τακτική να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί στη δύσκολη, όσο και κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει».

 Δυνατό φιλικό με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο έκλεισε για το προσεχέςε Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου η τενχική ηγεσία προτίθεται να προβεί σε σειρά δοκιμών.

 

 

Related posts

«Έκπληξη» από Άρη Χολαργού – Απέκτησε «συγκάτοικο» ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

Παπαζαφειρόπουλος: «Δίκαια η Αθηναϊδα βρίσκεται στην κορυφή»

Παρέμεινε στην «κορυφή» ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης