free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Έτοιμοι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα είναι απόλυτα προετοιμασμένη να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός. 

 

 

 

 

Η ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων για το έτος που μας αποχαιρετάει σε λίγες ημέρες βρήκε τον Ήφαιστο Περιστερίου να απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον πρώτο απαιτητικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας με 31 πόντους και τα ατενίζει το μέλον με ακόμη υψηλότερο δείκτη αυτοπεποίθησης.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας των «ροσονέρι» Θόδωρος Τρανός στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια, εκτιμώντας ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη για τις ανάγκες της πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσής της για το νέο έτος κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων:

«Η διακοπή για τον εορτασμό των Χριστουγέννων μας βρήκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που προέχει πλέον για εμάς, είναι να δουλέψουμε εμπεριστατωμένα αυτό το διάστημα, με σκοπό να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να εξακολουθήσουμε να δικαιολογούμε την πορεία που έχουμε διαγράψει μέχρι τώρα. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην επόμενη πού δύσκολη όσο και κρίσιμη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων αι η αίσθησή μου είναι ότι θα είμασγε απόλυτα έτοιμοι για τις ανάγκες αυτού του σπουδαίου ντέρμπι»

Φιλικό με τον γειτονικό Αίμο Πετρούπολης έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (28/12 -6:30 μ.μ.), όπου ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός προβλέπεται να προβεί σε πολλές δοκιμές σχημάτων και ρόλων.

 

Related posts

Κιούρκος: «Κάναμε πολύ σημαντικό βήμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Απομένουν τέσσερις τελικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10