free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δώρο του προέδρου η μεταγραφή του Ζώνα στον Ασπρόπυργο

Δυναμικό ξεκίνημα στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έκανε ο πρόεδρος, Θέμης Τσόκας και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μελετίου. 

Οι δύο άντρες θέλοντας να πετύχουν τους στόχους του συλλόγου αποφάσισαν να ενισχυθούν σημαντικά και έβαλαν σε νέες βάσεις τον σχεδιασμό και την οργάνωση του. Το γενικότερο πλάνο είναι να… πανυτρέψουν την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό ταλαντούχων παικτών και αυτό φάνηκε λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά. 

«Μπαμ» με Ζώνα

Στον Ασπρόπυργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΣ Ρόδου. Ο πολύπειρος αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το σύνολο του Νίκου Κωτσοβού, έχοντας θητεία μεταξύ άλλων σε Λεβαδειακό, Αχαρναϊκό, ΑΟ Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου.

Τέλος, το ΔΣ του Ασπρόπυργου έχει παράπονα από τις αντιδράσεις κάποιων παικτών, οι οποίοι ζήτησαν να αποχωρήσουν, λόγω οφειλών, με τη Διοίκηση του συλλόγου να διαψεύδει πως υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, προς τους ποδοσφαιριστές της.

 

ΦΩΤΟ: Ο Παναγιώτης Ζώνας υπογράφει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ασπρόπυργο, μαζί με τον μάνατζέρ του, Γιώργο Κολοβό.

Related posts

Ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος Νέος Αθλητικός-Τεχνικός Διευθυντής στον Πανθηραϊκό

Abola Team 2

Ξεκινάει την Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Εθνικός Πειραιώς

Τάσος Ζαφειρίου

Α.Ε. Μοσχάτου: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Αρχοντάκη

Γιώργος Ανανίδας