free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δυνατά για φορ κι επιτελικό μέσο οι Τράχωνες

«Φουλάρει» για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα (φωτό).

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στους Τράχωνες όσον αφορά την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων κινείται μεθοδικά για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, που θα ξεχωρίζει για την ικανότητά του στην οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά κι ενός καθαρόαιμου φορ, που θα έχει όλα τα εχέγγυα να προσφέρει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Οι επαφές με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι σε προχωρημένο επίπεδο, με τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου Γιάννη Κουσάνα να έχει εισηγηθεί την άμεση απόκτησή τους, ώστε να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατόν στις προπονήσεις και να ενισχύσουν καταλυτικά την προσπάθεια της ομάδας ενόψε της κρίσιμης συνέχειας που την περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο τη Α’ ΕΠΣΑ.

Δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Αετό Κορυδαλλού,θα δώσουν οι Τράχωνες το ερχόμενο Σάββατο (3;30 μ.μ.). Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Πειραιά ο Γιάννης Κουσάνας προβλέπεται να προβεί σε αρκετές δοκιμές σχημάτων και ρόλων, ενόψει της επανέναρξης τυ πρωταθλήματος

 

Related posts

Ρουφ-Μικρασιατικός 4-2

Abola Team 3

H Ηλιούπολη αποφάσισε δωρεάν είσοδος στους φίλους της ομάδας

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Το ευχαριστηθήκαμε, συνδυάσαμε καλή εμφάνιση με νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος