free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Λειτουργεί ευεργετικά η διακοπή»

Την άποψη ότι ηδιακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα του εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

Βάλσαμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα στον απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ αποτελεί για την Ααναγέννηση Πετρούπολης η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω ττης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κι αυτό διότι αρκετοί παίκτες, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμούς, θα βρουν όλο τον χρόνο να αποθεραπευτούν κι αυτομάτως να τεθούν στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Σάκη Καλογερόπουλου, για τις ανάγκες των επερχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων που πειρμένουν το σωματείο των δυτικών προαστίων, αρχής γενομένης από αυτή κόντρα στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σάκη Καλογερόπουλου:

«Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε εμπεριστατωμένα, ώστε να εξαλείψουμε τα όποια λάθη έχουν διαγνωστεί μέχρι τώρα. Παράλληλα, η ομάδα μας αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα τραυματισμών σημαντικών στελεχών και κάτω από αυτό το πλαίσιο η διακοπή λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα μας. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία μας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που μας περιμένει κόντρα στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω»

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η αποθεραπεία των Σάββα Γκέλμεση, Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Δημήτρη Σκιαδά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Να κρατήσουμε την απόσταση απο τους διώκτες μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκολ και θέαμα από Χαλκηδονικό και Κηφισιά 2010!

abola10

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2-0 (vid)

abola10