free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή θέληση!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσήλωση των ποδοσφαιριστών του, παρουσιάζεται ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Ανδρέας Μηλιάς. 

 

 

 

Με τις καλύτερες προδιαγραφές συνεχίζεται η προετοιμασία του Φωστήρα Ηλιούπολης ενόψει της δύσκολης όσο και ιδιαίτερα καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο τενχικός ηγέτης Ανδρέας Μηλιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει όλους τους παίκτες του παρά το εορταστικό χαρακτήρα των ημερών να δίνου βροντερό παρών στις προπονήσεις αλλά κυρίως να επιδεικνύουν τρομερή διάθεση. Κάτι το οποίο θέλησε να μοιραστεί με δηλώσεις του:

«Το πλέον ευχάριστο για εμάς είναι ότι η προετοιμασία μας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος εξελίσσεται ιδανικά. Οι περισσότεροι παίκτες μου δίνουν το παρών στις προπονήσεις, παρά το γεγονός ότι διανύουμε εορταστική περίοδο και επιδεικνύουν απίστευτη διάθεση και ζήλο στις προπονήσεις, Γεγονός το οποίο με αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει, όπου και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ανδρέα Μηλιά, ο οποίος ερωτηθείς στη συνέχεια για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: «Σαφέστατα έχουμε κάτι στο νου μας, όσον αφορά το ενδεχμόενο ενίσχυσης, αλλα΄ακόη είναι πλύ πρώίμο να πούκε το ο,τιδήποτε»

Φιλικά με Λαύρα Αργυρούπολης και Άρη Καλαμακίου

 Με δύο τεστ προετοιμασίας συνεχίζει ο Φωστήρας Ηλιούπολης. Αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή, οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Λάυρα Αργυρούπολης (7 μ.μ.0, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Άρη Καλαμακίου (3 μ.μ.). Στα εν λόγω φιλικά η τεχνική ηγεσία προτίθεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών, αλλά κυρίως να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

Στην Διάνα Ηλιούπολης τα αδέλφια Γρηγόρης και Δημήτρης Συκαράς

Kώστας Παλαιολόγος