free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψάχνει ενίσχυση στα μετόπισθεν ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ κι ενός αριστερού στόπερ αποτελεί προτεραιότητα για την φιλόδοξη ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου (φωτό).

 

 

Η ενίσχυση στα μετόπισθεν αποτελεί το προαπαιτούμενο για τον τεχνικό του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλη Τσιάκαλο, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Το γεγονός ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσιάζει αδυναμίες στην αμυντική της λειτουργία σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει απο την τεχνική ηγεσία, η οποία έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ τόσο στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, όσο και σε αυτή του αριστερού στόπερ.

Οι παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους έχουν εντοπιστεί, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι σε διαρκείς επαφές προσδοκώντας να ευοδωθούν σε τελική συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να ενταχθούν το συντομότερο δυνατόν στις προπονήσεις και να αποτελέσουν σημαντικές μονάδες για τον Βασίλη Τσιάκαλο.

Ο επιτυχημένος προπονητής από την πλευρά του επίσης, προτίθεται να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τουλάχιστον αλλους δύο – τρεις ταξιόλογους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ομάδα Νέων.

 Μάλιστα, ερωτηθείς για την καθοριστική συνέχεια, έσπευσε να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ. Άλλωστε, αυτοί μας έχουν φέρει μέχρι την δεύτερη θέση του ομίλου, έχοντα ςπαράλληλα να επιδείξουμε την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να διαθέτουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης και αυτό το κομμάτι θεωρώ ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βάσεις της μέχρι τώρα πορείας, που έοχυμε διαγράφει».

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει ο Καπράλος στις υποδομές των Ταταύλων

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει στο ρετιρέ ο Γκυζιακός (2-1)

Abola Team

Νεοπεντελικός-Αστέρας Εξαρχείων 3-0

Abola Team 3