free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επίσκεψη του Πανηλειακού με δώρα σε Παιδιατρική Κλινική

Την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, καθώς και την ευαισθητοποίηση του σε θέματα υγείας και ειδικά όταν αυτά αφορούν παιδιά απέδειξε για μια ακόμα φορά ο Πανηλειακός.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 29/12, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος αποτελούμενη από τους Γιάννη Σωτηρόπουλο, Γιάννη Γκοτσούλια, Σταύρο Σούλη, Πέτρο Λεβέντη και Παναγιώτη Νιφορόπουλο με την συνοδεία του γενικού αρχηγού Χρήστου Γιαννακόπουλου, επισκέφθηκε την Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Πύργου και μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται και ευχές στους γονείς τους που δε φεύγουν στιγμή από το προσκεφάλι τους.

«Οι μικροί ασθενείς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή της ομάδας και για τους ίδιους ήταν μια νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη συγκύρια να είναι μακριά από το σπίτι τους αυτές τις άγιες μέρες. Ωστόσο, τελικά αντί να δώσουμε, το μεγαλύτερο δώρο το πήραμε εμείς οι ίδιοι καθώς τίποτα στον κόσμο δεν συγκρίνεται και δεν είναι πολυτιμότερο από το χαμόγελο των μικρών παιδιών ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες», αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου.

– Μετά την επίσκεψη, ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννης Σωτηρόπουλος (φωτό κάτω) δήλωσε: «Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους. Μια πρωτοβουλία της ομάδας του Πανηλειακού είναι να είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο. Να τους ευχηθούμε καλές γιορτές, είμαστε δίπλα τους, να έχουν υγεία, και γρήγορα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους».

– Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, Κώστας Διαμαντόπουλος (φωτό πάνω, στο μέσον) τόνισε: «Μετά το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων και το Χαμόγελο του Παιδιού, σήμερα ήταν η σειρά της ομάδας του Πανηλειακού, της ομάδας της καρδιάς μας, να έρθει στην Παιδιατρική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου και να σκορπίσει χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς. Η ομάδα του Πανηλειακού δεν είναι ένα απλό αθλητικό μέγεθος, θα έλεγα ότι είναι ένα κοινωνικό μέγεθος, που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αναγεννηθεί. Τους ευχαριστούμε πολύ, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, και θα τονίσω ότι η νοσηλευτική μονάδα Πύργου δεν είναι ένα συμβατικό δημόσιο κτίριο στο Νομό, έχει συνδεθεί πλέον με την κοινωνία και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

* Σε ότι αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανηλειακός ανακοίνωσε πως δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τους Φώτη Σκοζάι και Νίκο Γκουβέρο, που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής στις μέχρι τώρα επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Πανηλειακός από κει και πέρα, δεν θα κρατήσει από το τωρινό ρόστερ τουλάχιστον δυο παίκτες ακόμα. Ενώ σε δυο ή τρεις ακόμα από το τωρινό ρόστερ, αναμένεται ότι θα προταθεί μείωση στο χρηματικό ποσό που έχουν αυτοί να λαμβάνουν στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος (σε αυτές τις περιπτώσεις, θα αναμένεται βέβαια και η απάντηση τους…).

Στον αντίποδα, θα επιδιώξει και κάποιες προσθήκες βέβαια. Στόχος είναι η απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, από τη μέση και μπροστά, προκειμένου να βελτιωθούν στο δημιουργικό-παραγωγικό κομμάτι και να φτάνουν πιο εύκολα στο γκολ. Ήδη, η διοίκηση και ο προπονητής Γιώργος Κούτσης «χτενίζουν» την αγορά και σε περιπτώσεις εκτός Νομού.

Στη σκέψη των «ερυθρόλευκων» είναι και ποδοσφαιριστές από την Α’ Κατηγορία Ηλείας, αλλά προς το παρόν δεν είναι κάτι σίγουρο.  Πάντως είναι στα υπόψη ο έμπειρος μεσοαμυντικός Νίκος Δαβουρλής(αποχώρησε από την πρόσφατη ομάδα του, τον Ενιπέα Λατζοίου). Ενώ έγινε κίνηση και για τον νεαρό επιθετικό Άγγελο Μούτσο (από τον ΑΟ Μακρισίων), αλλά αυτή δεν θα γίνει τελικά τώρα – λόγω μη άμεσης διαθεσιμότητας του παίκτη για τέτοιου είδους μεταγραφή, αφού εκκρεμεί και η στρατιωτική θητεία του – και θα επανεξεταστεί το καλοκαίρι.

– Στο μεταξύ, αυτές τις μέρες δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον τεχνικό Γ. Πετράκη, ο 19χρονος Αλβανός μεσομυντικός της ομάδας του Πύργου Τζούλιαν Σέου.

 

Στην προετοιμασία, ο Πανηλειακός κάνει αυτές τις μέρες καθημερινές προπονήσεις, όπου θα γίνουν επίσης και το Σάββατο και την Κυριακή. Και θα υπάρχει ρεπό τη Δευτέρα, με επάνοδο την Τρίτη. Ενόψει πλέον της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις 7 Ιανουαρίου, όπου ο Πανηλειακός έχει δύσκολη έξοδο στη Βάρδα κόντρα στον ΠΑΟΒ.

 

 

Πηγή: iliaoikonomia

 

 

Related posts

Στην… έξοδο και ο Μαξακούλης… από το Αιγάλεω

Abola Team 2

Πήρε και Γαμπιεράκη μετά τον Μπακάλη ο Διαγόρας Ρόδου

Abola Team 2

Την οριστική μορφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιμένουν 109 ομάδες

Abola Team 2