free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική νίκη το Κερατσίνι με 3-1 επί του Ατρόμητου Πειραιά

Με νίκη αποχαιρέτησε-αγωνιστικά-το Κερατσίνι το 2017.  Με τους «Ροσονέρι» να επικρατούν  με 3-1 του Ατρομήτου Πειραιά στο Γήπεδο των Καμινίων.

Η ομάδα του Κερατσινίου έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγείται με 2-0 χάρις στα γκολ των Σιάνου και Μπερνιδάκη, με το πρώτο να είναι εξαιρετικό καθώς ο νεαρός φορ βρέθηκε από δεξιά και έπιασε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός συνέχισε να είναι γρήγορος, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1, αλλά προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Καλογιάννης,από πάσα του Μπερνιδάκη, έκανε το 1-3.  Με την ομάδα του Κερατσίνιου έπαιξαν και δύο παίκτες υπο δοκιμή. Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα και ένα δεξί μπακ

Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν ήταν οι: Κούμπουλα, Σκέντεράι, Μπατής, Βαττής, Παπασπύρος, Πασαλίδης , Ντούλιας, Σιάνος, Μπερνιδάκης, Τσουβαλτσίδης, Καλογιάννης, Γκιάτης, Θωμαίδης. Δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Φραντζεσκάκης, Λευκόπουλος, Σιγάλας, Καρέλης, Διάκος.

Related posts

Στο Αιγάλεω: Ο Χρήστος Αποστολίδης υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Πέτρος Κωνσταντινίδης γενικός αρχηγός

Abola Team 2

Ο Ηλυσιακός φιλικό 3-1 με Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (27 και 28/1) στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3