free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φουλάρει» για διπλό χτύπημα ο ΑΟ Ιλίου

Δυνατά για την απόκτηση ενός νεαρού Αλβανού μεσοεπιθετικού, κι ενός αριστερού μπακ κινείτια η πρωτοπόρος ομάδα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στον ΑΟ Ιλίου αναφορικά με το ενδεχόμενο ουσιαστικής ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε  ομάδα να φανεί ακόμη πιο δυνατή στην κρίσιμη συνέχεια που την περιμένει με την έλευς του νέου έτους στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορειοδυτικών προαστίων κινούνται πολύ μεθοδικά για την απόκτηση ενός διεθνούς Αλβανού μεσοεπιθετικού με την Ελπίδων της γειτονικής χώρας, αλλά και για έναν αριστερό μπακ – χαφ. Οι επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές που είναι στο στόχαστρο, βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει την διοίκηση του σωματείου μέσα στο προσεχές διάστημα να προβαίνει σε ανακοινώσεις.

 

Τζώτζης: «Είμαστε πολύ φορμαρισμένοι»

Απόλυτα ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του δηλώνει ο τεχνικός ηγέτης του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης, ο οποίος φρόντισε να δώσει το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια:

«Το διάστημα της διακοπής δουλεύουμε πολύ εμπεριστατωμένα, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία μας βρίσκει μ’ ένα πραγματικό ντέρμπι κόντρα στον Άγιο Δημήτριο..Είμαστε πολύ φορμαρισμένοι κι αυτό το διαπιστώσαμε στα δύο φιλικά παιχνίδια που δώσαμε, όπου παρουσιάσαμε εξαιρετική εικόν. Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου , οι οποίοι δείχνουν τρομερή διάθεση και ζήλο στις προπονήσεις. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για καλή χρονια σε όλον τον κόσμο».

Απολογισμό μία νίκη 4-0 επί του Ακράτητου και μία ήττα 4-2 από τη Νέα Ιωνία είχε να επιδείξει ο ΑΟ Ιλίου στα δύο τελευταία φιλικά ματς που έδωσε στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος

 

 

Related posts

Σημαντήρας: Πέτυχε το ρίσκο μας

admin

Στην πόρτα της εξόδου ο Αγγελάκης από τα Ιλίσια 2004

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος