free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Θα είμαστε … άλλη ομάδα κόντρα στον ΑΟ Ιλίου»

Την πεποίθησή του για άμεση και ποιοτική ενίσχυση της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στον Άγιο Δημήτριο όσον αφορά την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστεε ενόψει της καθοριστικής συνέχεια ςπου πειρμένει την ομάδα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δύο πολύ αξιόλογων μεσοεπιθετικών κι ενός επιθετικού κλάσης, οι οποίοι εφόσον τελικά ενταχθούν στο ρόστερ προβλέπεται να προσδώσουν τεράστια δυναμική στην «Μπάρτσα» και να της δώσουν τη δυνατότητα να διδκδικήσει κάτω από πολύ γερές βάσεις το εισιτήριο της πολυπόθητης ανόδου στην Α’ Κατηγορία

Ενδεικτικές της κινητικότητας που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Καρπούζα: «Βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφικής κινητικότητας. Το σίγουρο είναι ότι θα ενταχθούν στην ομάδα μας ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την  ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ . Η αίσθησή μου είναι ότι στο επερχόμενο ντέμρπι που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Ιλίου στο πρώτο επίσημο ματς για το 2018 η ομάδα μας προβλέπεται να παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική σε σχέση με το σύνολο, όπου ολοκλήρως τις επίσημες υποχρεώσεις του για το έτος που φεύγει. Η ομάδα μας έκανε καλό ντεμαράζ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές πριν την διακοπή, όπου είχαμε απολογισμό πέντε νίκες και μία ήττα από την Αναγέννηση Πετρούπολης. Γενικότερα αισιοδοξώ ότι θα δημιουργήσουεμ ένα σύνολο πολύ δυνατό και ικανό να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες το εισιτήριο της ανόδου».

Μέσα σε πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα η διοίκηση του Μανώλη Τζινευράκη δεξιώθηκε τα Χριστούγεννα το ποδοσφαιρικό τμήμα και τοτενχικό επιτελείο, σε μία εκδήλωση, όπου δόθηκαν δώρα κι ευχετήριες κάρτες

 

Related posts

Τσίμπησε την ισοπαλία το Καλαμάκι

Βασίλης Θεόκλητος

Στούλης: «Να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΑΟ Ιλίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά!»

Kώστας Παλαιολόγος