free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όλοι οι παίκτες στην διάθεση του Τίμου Καβακά στην Ρόδο

Οι ημέρες ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος έφτασαν στο τέλος τους, καθώς από χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από το πολυήμερο ρεπό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Τίμο Καβακά και τους συνεργάτες του να μην χαρίζονται στους αθλητές, καθώς έδωσαν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης σε πλήρη ένταση.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών», εκτός από τον Μουσταφά Μπαγκούρα που θα έρθει σήμερα στο νησί μας.
Τα «ελάφια» θα προπονηθούν και σήμερα, με τον Τίμο Καβακά να έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Το πρωινό οι ποδοσφαιριστές θα επιδοθούν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ η απογευματινή προπόνηση να διεξαχθεί πιθανότατα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και ασκήσεις ταχυτήτων.
Σήμερα ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει για το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, η διοίκηση των «ελαφιών» εξετάζει με προσοχή τον αγορά αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «πράσινοι» της πόλης μας έχουν ξεχωρίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, θα συνεχίσουν το ψάξιμο προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Related posts

Το πήρε ο Πανηλειακός το Σούπερ Καπ Ηλείας!

Abola Team 2

Παρελθόν ακόμα ένας

Κωνσταντίνος Περούλης

Συμμετοχή του Δήμα στις προπονήσεις του Ιάλυσου

Abola Team 2