free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Έχω εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές του, δηλώνει ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Ψήφο … εμπιστοσύνης στο έμψυχο δυναμικό όπου έχει φέρει την  ομάδα στην κορυφή του δευτέρου συγκλονιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ δίνει ο Χρήστος Βλάχος.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να συγχαρεί δημόσια τους ποδοδσφαιριστές του για την ξέφρενη πορεία τους και πολύ περισσότερο για την αγωνιστική τους συνέπεια.

Με αφορμή το καίριο ερώτημα όπου έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας του κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Χρήστος Βλάχος υπήρξε κατηγορηματικός: «Μεταγραφές πολύ δύσκολα προβλέπεται να κάνουμε κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό και γενικότερα στους ποδοσφαιριστές μου γι ατα όσα έχουν περύχει και πολύ περισσότερο την τρομερή διάθεση που επιδεικνύουν για προσφορά» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού των «κυανόλευκων», για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί κυρίως στο πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα τη δεοδμένη χρονική στιμγή, ώστε να παρουσιαστούμε δυνατοί και απόλυτα προσηλωμένοι με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων που ας φέρνει αντιμέτωπους με την Ελευθερούπολη» .

Δυνατό φιλικό με τον Χολαργό δίνει το Σάββατο στις 4 μ.μ. ο Απόλλων Χαλανδρίου σητν έδρα του σ’ ένα τεστ, όπου η τεχνική ηγεσία προβλέπετια να προχωρήσει σε αρκετές δοκιμές σχημάτων και ρόλων.   

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

«Οι παίκτες μου είναι μαχητές»

Kώστας Παλαιολόγος