free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να περνάμε καλά και να το διασκεδάζουμε!»

Τη φιλοσοφία που θέλει να χαρακτηρίζει την ομάδα του και την νέα χρονιά, ανέλυσε ο επιτυχημένος προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

Μαγική, ονειρεμένη, υπέροχη, θεσπέσια ήταν για την Κηπούπολη η χρονιά που μας εγκαταλείπει σε λίγες ώρες! Το 2017 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη όλων των ανθρώπων, που λειτουργούν υπό την σημαία του ιστορικού σωματείου των δυτικών προαστίων! Και πώς να μην μείνει αξέχαστη άλλωστε..

Ποιός θα μπορέσει να ξεχάσει το αξιοζήλευτο απόλυτο ρεκόρ 24 νικών που οδήγησε την ομάδα στην Β’ Κατηγορία, ή πολύ περισσότερο το εκπληκτικό, το ασύλληπτο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και αποτελεί την βάση αυτών των επιτυχιών.

Ο αρχιτέκτονας της ονειρεμένης χρονιάς Δημήτρης Φιλίππου αναφέρθηκε εκτενώς στις … μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά κι ώθησαν την ομάδα του σε αυτές τις επιτυχίες

 «Φεύγει μία χρονιά στη διάρκεια της οποίας ζήσαμε μαγικές κι ονειρεμένες στιγμές. Αποκορυφωμα ήταν φυσικά η κατάκτηση της ανόδου με το απόλυτο νικών. Ένα επίτευγμα πολύ ιδιαίτερο, το οποίο δεν συναντάμε συχνά στο σύνολο των ερασιτεχνικών κατηγοριών. Όσον αφορά τη συνέχεια της φετινής περιόδου δεν θέτουμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους. Αυτό που προέχει για την ομάδα μας είναι να περνάμε καλά και να το διασκεδάζουμε. Να βγάζουμε εντός του αγωνιστικού χώρου, όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και το σημαντικότερο να αισθανόμαστε όλοι μας μία οικογένεια, μία παρέα» ήταν το αρχικό σόλιο του Δημήτρη Φιλίππου για να προσθέσει:

 «Το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει, αποτελεί τη βάση των επιτυχιών μας. Δεν θέλουμε να αγχωθούμε ούτε να βάλουμε μπροστά μας κάποιο ξεκάθαρο στόχο. Το αφήνουμε να έρθει μόνο του. Με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτούμε και το 2018. Θ αήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχέ για χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Υγεία και ευτυχία»

 

Related posts

Ξανά με σούπερ Ζαννίκο τα Μελίσσια!

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10

Καπράλος: «Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας…»

Kώστας Παλαιολόγος