free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Να επανέλθουμε πανέτοιμοι!»

Το σύνθημα για επιτυχίες και το 2018 έδωσε ο τεχνικός ηγέτης της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται «γάντι» στην περίπτωση της Νίκης Αλίιμου.

 Η νεανική ομ,άδα των νοτίων προαστίων προελάυνει στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ μαζί με τον Πανιώνιο Καισαιρναής και άπαντες αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή, αλλά και ι αισιοδοξία την κρίσιμη συνέχεια. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Νίκου Μανωλά

 Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την δύσκολη συνέχεια:

«Συνεχίζουμε την δουλειά μας με ξεκάθαρο στόχο να μην χάσουμς τον ρυθμό και την φόρμα, που είχαμε αποκτήσει πριν την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεών μας για το 2017. Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να μην επηρεαστούμε από την ραστώνη της εορταστικής περιόδου και να επανέλθουμε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στη απαιτητική συνέχεια που μας περιμένει με το νέο έτος. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου για τα όσα έχουν πετύχει και σαφέστατα δεν προβλέπεται να προβούμε σε πολλές αλλαγές».

 

Ετοιμάζει διπλό «μπαμ»

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείτια στην Νίκη Αλίμου, όσον αφορά τη γενικότερη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει του καθοριστικού δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού κι ενός εσωτερικού χαφ, οι οποίοι προέρχονται από ανώτερες κατηγορίες και το σημαντικότερο, έχουν να επιδείξουν παραστάσεις πρωταθλητισμού την μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους. Στοιχείο το οποίο αναμένεται να προσμετρήσει σαρωτικά υπέρ της ομάδας των νοτίων προαστίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας, που θα επιχειρήσει στην κρίσιμη συνέχεια του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. Με φόντο την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου.

Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέλει τις διαπραγματεύσεις με τους δύο υποψήφιους στόχους να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία τις πρώτες ημέρες του ερχομού του νέου έτους.

 

Related posts

Πετρίδης: «Να τελειώνουμε με την άνοδο το συντομότερο»

Kώστας Παλαιολόγος

Πλάτων-Θύελλα Περιστερίου 5-1

Abola Team 3

Δημόπουλος: Θα πανηγυρίσουν την άνοδο τα Πατήσια…

Abola Team