free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Ζούκα το Παλαιό Φάληρο!

Στην ένταξη του 21χρονου επιθετικού από τον Άρη Πετρούπολης προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή της.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιώργου Ζούκα πραγματοποίησε το Παλαιό Φάληρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 21χρονου επιθειτκού με την μορφή δανεισμού από τον Άρη Πετρούπολης ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό της εμπροσθοφυλακή τους, ενόψει ης καθορισιτκής συνέχειας, που τους περιμένει στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Η έλευση του Ζούκα αναμένεται να καλύψει σε σημαντικό βαθμό το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Μάνουλε Ρόκα και σίγουρα προβλέπεται να αποτελέσει πολύ σημαντικό εργαλείο σα χέρια του προπονητή Γιάννη Γαζή.

 

Φιλικό 4-0 επί της Δάφνης Π.Φ.

Ένα δείγμα των  τεράστιων φετινών του δυναοτήτων παρυσίασε το Παλαιό Φάληρο στη φιλική αναμέτρηση με την συμπολίτισσα Δάφνη. Το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή αποδίδοντας εκπληκτικά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, επιβλήθηκε με 4-0 κι έδειξε να βρίσκται σε πολύ καλό ρυθμό ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ντόνε, ένα ο Κωνσταντόπουλος, ενώ σημειώθηκε  κι ένα αυτογκόλ

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τραπέζωμα» επιτυχιών στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Μας μένει μια γλυκιά γεύση»