free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έκλεισε» Βασίλη Χαλά ο Γκυζιακός

 

Την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ από τον Παπάγο ανακοίνωσαν οι «οράνιε» ενισχύοντας την μεσοεπιθετική τους λειτουργία.

 

 

 

 

Την πρώτη του προσθήκη για την εμβόλιμη χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε ο Γκυζιακός! Για την περίπτωση του Βασίλη Χαλά ο λόγος, ο οποίος από την ανατολή του 2018 θα φιγουράρει με την φανέλα της ιστορικής ομάδας του Γκύζι.

Οι «οράνιε» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 23χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού από τον Παπάγο, ενισχύοντσς σε σημαντικό βαθμό τις πτέρυγές τους με έναν ποιοτικό και ιταχύτατο ποδοσφαιρική, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του νέου του προπονητή Παντελή Σταθόπουλου.

Οι άριστες σχέσεις που συνδέουν τα δύο σωματεία, συνέβαλαν καταλυτικά στην θετική έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης. Με τον Γκυζιακό να επιχειρεί να απεγκλωβιστεί από τις επικίνδυνες θέσεις του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Γκυζιακού δεν εξαντλούνται εδώ αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι «πορτοκαλί» κινούνται μεθοδικά για την απόκτηση δύο τουλάχιστον ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που διακρίνονται τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση.

Με ένα προπονητικό δίτερμα κόντρα στη γειτονική Αθηναίδα ολοκλήρωσε ο Γκυζιακός τις υποχρεώσεις του για το έτος που μας αποχαιρετάει. Από την Τρίτη, ο «οράνιε» θα επανέλθουν στις προπονήσεις, ώστε να μπουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Related posts

Τζώτζης: «Εφαλτήριο η φετινή μας πορεία»

Επιτυχημένη η εκδήλωση της υποδομής του Άφοβου Σεπολίων

Abola Team 3

Με Μπεχλιβανίδη στο τιμόνι το Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος