free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Η ομάδα μας έδειξε θετικά μηνύματα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο νικηφόρο φιλικό με την Προοδευτική, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές. 

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψασν από το νικηφόρο φιλικ΄του Άρη Πετρούπολης απέναντι στην Προοδευτική με 2-1, με το οποίο ολοκλήρωσαν οι «βυσσινί» τις υποχρεώσεις τους για το έτος που φεύγει σε λίγες ώρες.

Τα γκολ του Άρη Πετρούπολης σημείωσαν οι Κατσής και Ηλιάδης, ενώ γενικότερα το συγκρότημα των δυτικών προατίων έδειξενα βρίσκετια σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, που περιμένει την ομάδα στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας 

Ο τεχνικός ηγέτης Αέξης Γκλεγκλές κατά βάση δοκίμασε το σχήμα που προτίθεται να εμπιστευθεί στα επόμενα κρίσιμα επίσημα παιχνίδια που περιμένουν την ομάδα του με την ανατολή του 2018 κι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την συνέπεια και τη διάθεης των ποδοσφαιριστών του.:

«Σε γενικές γραμμές πήγαμε πολύ καλά. Η ομάδα μας έδειξε θετικά μηνύματα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατα βάση χρησιμοποιήθηκε το βασικό μας σχήμα και πολύ περισσότερο εάν ληφθεί υπόψη το γεογνός ότι απουσίασαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές μας, όπως οι Παπαπαναγιώτου, Κυριαζής και Θανόπουλος. Θα ξεκουραστούμε τις δύο επόμενες ημέρες λόγω του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και από την Τρίτη θα μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου».

 

Related posts

Ζευγίτης: «Από αύριο ξεκινάει η νέα Διάνα»

Πανηγύρισαν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Ρουφ!

admin

Ιντζέκαρος: «Δίκαιη η νίκη της Διάνα Ηλιούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος