free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Παστίδα οι προπονήσεις του Ιάλυσου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο Παστίδας, με τον Θανάση Τερζή και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν και πάλι, στο ίδιο γήπεδο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο «Οικονομίδειο» είναι επιβαρυμένος από την κακοκαιρία. Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές τους την Πρωτοχρονιά και την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του, ξεκινώντας την προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Το ευχάριστο για τον Θανάση Τερζή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμού ή απουσίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος, εξετάζουν με προσοχή την αγορά για να ενισχυθούν στις θέσεις που ο έμπειρος τεχνικός έχει διαπιστώσει κενά.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα μετεγγραφικού στόχου από τους «τοξοβόλους», αφού κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και ορισμένα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνονται στην φημολογία που πάντα αναπτύσσεται στις μετεγγραφικές περιόδου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέχρι και την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν.

Related posts

Πάει για Γουμάγια ο Μακεδονικός

Abola Team 2

Εξόφληση στον Ηρόδοτο και συναυλία με… Στρατάκια

Abola Team 2

Επιστροφή Τσάτσου στην Καλαμάτα!

Abola Team 2